PNL boicotează moţiunea simplă a PSD

Grupul parlamentar PNL nu va participa, astăzi, la dezbaterea şi votul final asupra moţiunii simple pe justiţie.

Adăugat: 11 Octombrie 2016
Ultima actualizare:11 Octombrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Eugen Nicolăescu, liderul deputaţilor PNL
trimite pe mail

Liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu a spus că această iniţiativă a PSD nu are legătură cu justiţia şi reprezintă un simplu gest electoral.

"Grupul nostru parlamentar consideră că nu poate participa la o asemenea dezbatere strict electorală, la o asemenea dezbatere care nu are niciun fel de legătură cu justiţia. PSD-ALDE doresc prin această dezbatere, de fapt, să aibă discursuri populiste de campanie, doresc să schimbe atenţia asupra modului în care liderii PSD şi ALDE, cu mari probleme de integritate, vor fi pe listele parlamentare şi, în consecinţă, luptă împotriva justiţiei. Nu putem fi de acord cu un asemenea demers demagogic, populist, nu putem fi de acord cu faptul că se încearcă ca o problemă a României să fie transferată în afara României, ceea ce este un gest cu totul şi cu totul inacceptabil", a spus Nicolăescu.

În replică, preşedintele Camerei Deputaţilor, social democratul Florin Iordache a spus că, prin acest gest, liberalii demonstrează că nu sunt interesaţi de problemele reale din România şi că justiţia nu este o prioritate pentru acest partid.

La rândul său, liderul deputaţilor UDMR, Mate Andras Levente, a făcut apel către deputaţii PNL să participe, după amiază, la şedinţa de plen, pentru că este programat votul final asupra Legii privind conversia creditelor, informează redactorul RRA, Alina Bordeiaşu.

De menţiona că PSD a depus o ieri moţiune simplă împotriva ministrului justiţiei Raluca Prună, intitulată "Şi minciuna poate să ucidă".

Dezbaterea şi votul pot fi urmărite LIVE VIDEO pe site-ul politicaromaneasca.ro de  la ora 14.30. Porniţi transmisia din playerul video de pe prima pagina.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
11 Octombrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza