PNL acuză Guvernul Grindeanu de "fraudă de încrede"

Liberalii îi cer lămuriri ministrului Justiției dacă ordonanţele servesc interesul cetăţeanului, rezolvă problemele din penitenciare sau sunt folosite ca pretexte pentru albirea politicienilor.

Adăugat: 30 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:30 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Raluca Turcan, președinte interimar PNL
trimite pe mail

PNL  acuză guvernul Grindeanu de faudă de încredere prin promovarea ordonanţelor de urgenţă privind graţierea şi modificarea Codurilor penale.

Liderul partidului Raluca Turcan precizeză că votul pentru actualul executiv a fost dat pe un set de măsuri care nu fac referire la prevederile celor două acte normative şi că PNL  l-a invitat mâine pe ministrul justiţiei la şedinţa grupurilor parlamentare ale PNL pentru lămuriri

"Ministrul este cel care trebuie să clarifice aspectul acesta şi să spună: ordonanţele servesc interesul cetăţeanului, rezolvă problemele din penitenciare sau sunt folosite ca pretexte pentru albirea politicienilor din grupul de interese al PSD", a susținut Raluca Turcan.

UDMR şi PMP consideră că orice modificare a Codurilor Penale trebuie făcută în Parlament, în acord cu deciziile Curţii Constituţionale.Autor:
Iulia Gherman
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
30 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza