PMP susţine că nu boicotează strângerea de semnături pentru Cristian Diaconescu

Vicepreşedintele PMP, Ştefan Vlaston, respinge varianta Elenei Băsescu, potrivit cărei, preşedinta formaţiunii, Elena Udrea, ar fi interzis filialelor strângerea de semnături pentru Cristian Diaconescu .

Adăugat: 13 August 2014
Ultima actualizare:13 August 2014

Politica Romaneasca
Foto: Ştefan Vlaston, vicepreşedinte PMP
trimite pe mail

Într-o declaraţie de presă, Vlaston a anunţat că la nivel de Colegiul Director, care va avea loc pe 19 august, urmează să se analizeze stadiul pregătirii campaniei electorale, informează Agerpres.

El a afirmat că nu se pune deocamndată problema stopării strângerii de semnături pentru candidatul la alegerile prezidenţiale Cristian Diaconescu.

Vlaston a infirmat varianta vehiculată de Elena Băsescu potrivit căreia preşedintele partidului, Elena Udrea, ar fi interzis liderilor de organizaţii să strângă semnături pentru candidatura lui Diaconescu.

"Nu există absolut nicio informaţie şi eu fiind membru în conducerea partidului nu am niciun fel de element care să mă ducă la această concluzie că Elena Udrea ar fi interzis strângerea de semnături. Nu ştiu cine a intoxicat-o pe Elena Băsescu, dar vă spun în mod cert că nimic nu este adevărat în această poveste", a spus vicepreşedintele PMP, potrivit sursei citate.

Întrebat câte semnturi au fost strânse până în prezent, Vlaston a precizat că nu ştie exact numărul, adăugând că  "fiind vacanţă merge mai greu strângerea de semnături".

Totodată, Vlaston a infirmat în context faptul că la nivelul conducerii PMP s-ar fi discutat despre eventualitatea ca în cursa prezidenţială să intre Elena Udrea.

"Nu este o decizie instituţională a partidului nici într-un sens nici în altul, pentru că nu cred că problema se va pune în felul acesta. Nu discutăm în momentul de faţă schimbarea candidatului partidului", a mai spus liderul PMP.

PMP doreşte să se consulte cu preşedintele Băsescu

Ştefan Vlaston a precizat că se au în vedere consultări inclusiv cu preşedintele Traian Băsescu înaintea Colegiului Director din data de 19 august.

Întrebat în ce cadru se desfăşoară aceste consultări, Vlaston a spus: "Preşedintele partidului, doamna Elena Udrea, dă un telefon pentru o audienţă sau într-un alt cadru. Cred că s-a întâmplat şi până acum. Nu sunt la curent pentru că, vă spun, sunt doar de două luni vicepreşedinte la partid. Ne-am consultat tot timpul cu domnia sa şi noi cu dânsul şi domnia sa cu noi", citează Agerpres.

Amintim că miercuri, Elena Băsescu a susţinut, pe contul ei de Facebook, că organizaţiile PMP au probleme în a strânge semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la prezidenţiale deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
13 August 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza