PMP pregătește două inițiative privind votul electronic și prin corespondență

Președintele PMP, Eugen Tomac, susține că politicienii trebuie să dea un semnal că au înţeles mesajul românilor de peste hotare.

Adăugat: 2 Martie 2015
Ultima actualizare:2 Martie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Eugen Tomac, președintele PMP
trimite pe mail

Partidul Mişcarea Popurală va depune, în această săptămână, la Parlament, două iniţiative legislative, care vizează votul electronic şi votul prin corespondenţă.

Preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac, a declarat că politicienii trebuie să dea un semnal că au înţeles mesajul românilor de peste hotare.

"Cu asta trebuie să începem. Noi am făcut-o şi anul trecut, vom depune şi săptămâna aceasta cele două iniţiative legislative. Partidele politice trebuie să decidă cum îi tratează mai departe pe milioanele de români de peste hotare", a mai declarat preşedintele PMP.

Eugen Tomac mai spunea că PMP a elaborat aceste iniţiative legislative noi, îmbunătăţite, după ce Parlamentul a respins, în sesiunea trecută, proiectul de lege privind votul prin corespondenţă.

Referitor la programul de guvernare anunţat recent de PNL, Eugen Tomac a afirmat că domeniile vizate de liberali - Educaţia, Sănătatea, Administraţia Publică - trebuie într-adevăr reformate, dar susţine că acest lucru nu se poate realiza fără "un program serios în ceea ce priveşte creşterea economică".

"Sunt convins că toate Guvernele îşi doresc mai mulţi bani pentru Educaţie, pentru Sănătate, pentru Armată, dar atât timp cât nu ai resursele necesare pentru a pune în practică aceste obiective, ele sunt nerealiste. Ar trebui să avem o creştere de peste 4% anual pentru a putea îndeplini obiectivele pe care şi le-a asumat PNL", a spus preşedintele PMP.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
2 Martie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza