PMP "are o ofertă corectă pentru electorat"

Partidul Mişcarea Populară este un partid în care peste 85% din membri sunt oameni care n-au făcut niciodată politică, susţine preşedintele PMP, Traian Băsescu.

Adăugat: 20 Mai 2016
Ultima actualizare:20 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Traian Băsescu, preşedintele Mişcării Populare
trimite pe mail

Prezent la Arad pentru susţinerea echipei PMP la alegerile din 5 iunie, preşedintele partidului, Traian Băsescu, a afirmat că formaţiunea sa are o ofertă corectă pentru electorat.

"Ziua votului se aropie şi Partidul Mişcarea Populară face o ofertă, un partid în care peste 85% din membri sunt oameni care n-au făcut niciodată politică. Nici la Arad nu avem o excepţie. Samuel Caba este un om care acum a venit în politică. Avem o listă de consilieri tineri. Eu am speranţa că electoratul va înţelege şansa de a aduce la puterea locală un partid nou", a spus Traian Băsescu.

Dragnea: Actualul sistem administrativ frânează dezvoltarea Românei

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că în procesul reorganizării administrative a ţării judeţul Suceava va avea un rol important. Bucovina are un potenţial important de dezvoltare în contextul regionalizării, afirmă Liviu Dragnea.

"Reorganizarea administrativă a României va trebui să se întâmple şi vom purcede în acest proces serios în 2017. Actualul sistem administrativ frânează dezvoltarea Românei iar în noua reorganizare administrativă Suceava va avea un rol foarte important pentru că e corect aşa şi e mult mai economic aşa", a susţinut Liviu Dragnea.

UDMR: Satu Mare să reintre pe un drum al dezvoltării

Kereskenyi Gabor, candidatul UDMR pentru Primăria Satu Mare, este persoana potrivită pentru relansarea politicilor publice în zonă , a declarat astăzi liderul Uniunii, Kelemen Hunor.

"Candidatul nostru pentru municipiul Satu Mare este domnul Kereskenyi Gabor, un om devotat, un om dinamic, un om care înseamnă nu numai schimbarea în bine, dar înseamnă şi asigurarea securităţii pentru fiecare om şi predictibilitate pentru viitor. Prin programele cu care vine domnul Kereskenyi Gabor eu cred că este garanţia ca Satu Mare să reintre pe un drum al dezvoltării, să recupereze ceea ce s-a pierdut", a declarat Kelemen Hunor.

UNPR vrea să limiteze vânzarea de teren agricol către cetăţenii străini

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat astăzi la Piteşti că formaţiunea sa politică va propune în parlament o iniţiativă legislativă care să limiteze vânzarea de pământ agricol către cetăţenii străini.

După cum transmite corespondentul RRA, George Matei, anunţul a fost făcut la conferinţa de presă a conducerii UNPR Argeş.

"Este o iniţiativă la care lucrăm de ceva vreme. De săptămâna viitoare, strângând semnăturile necesare, vom avea cu siguranţă în primă formă un inventar - l-am informat şi pe primul-ministru al României, am informat şi conducerile celor două Camere - şi suntem convinşi că e o primă etapă necesară pentru a stopa această transmitere a resurselor naţionale către alte zone, către străini", a declarat Valeriu Steriu.

Predoiu: Trebuie să începem o operă de redezvoltare a Bucureştiului

Candidatul PNL pentru Primăria Generală a Bucureştiului, Cătălin Predoiu, propune crearea de locuri de muncă şi atragerea investitorilor.

El susţine că fără o eonomie prosperă nu vor fi bani pentru proiectele sociale necesare oraşului.

"Trebuie să începem o operă de redezvoltare a Bucureştiului. În toate privinţele de la trafic până la industrie, de la cultură până la educaţie şi sănătate. Dar toate aceste lucruri se sprijină pe dezvoltarea economică. Nici un oraş nu poate să se dezvolte fără o economie puternică. Nu va avea veniturile cu care să susţină cultura, educaţia, sănătatea, arta, toate celelalte laturi ale unei vieţi normale", a declarat Cătălin Predoiu.

Firea propune proiecte culturale pentru Capitală

Candidatul Alianţei PSD-UNPR, Gabriela Firea, a lansat în dezbaterea artiştilor programul său referitor la proiectele culturale pentru capitală.

Ea îşi doreşte ca împreună cu profesioniştii din cultură să găsească soluţii pentru ca Bucureştiul să devină o adevărată capitală culturală europeană.

"Avem acum câteva teatre care au nevoie urgentă de recondiţionarea sălii sau de extindere. Sunt lucruri pe care le-am cuprins în pogram. M-aş bucura foarte mult ca săptămâna viitoare să avem o întâlnire, de acea dată tehnică, în care să culeg de la dumneavoastră impresiile despre propunerile pe care vi le pun astăzi la dispoziţie", a afirmat Gabriela FireaAutor:
Petruţa Dinu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
20 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza