Petre Daea: Executivul îi sprijină pe fermieri

Ministrul Agriculturii afirmă că Executivul îi sprijină pe fermieri, iar legislaţia actuală este o dovadă în acest sens.

Adăugat: 31 Martie 2019
Ultima actualizare:1 Aprilie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Petre Daea, ministrul Agriculturii. Sursa: gov.ro
trimite pe mail

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, afirmă că Executivul îi sprijină pe fermieri, iar legislaţia actuală este o dovadă în acest sens, inclusiv Legea muntelui, adoptată anul trecut.

Oficialul mai spune că după semnalele primite de la fermieri cu privire la dificultăţile întâmpinate în valorificarea produselor, Ministerul Agriculturii a căutat şi identificat soluţii pentru rezolvarea problemei:

Petre Daea: Am început să facem Casa Română de Comerţ Agroalimentară "Unirea", care trebuie să asigure acea verigă obligatorie pentru valorificarea producţiei - şi valorificare nu înseamnă numai comercializarea produsului proaspăt. În funcţie de calitatea produsului respectiv, el poate să ia direcţia consumului proaspăt, poate să ia direcţia industrializării.

Ministrul Petra Daea a fost prezent astăzi în mijlocul producătorilor din Banatul Montan, la cea de-a 39-a ediţie a Târgului de Primăvară de la Răcăşdia, judeţul Caraş-Severin, ne-a relatat corespondentul RRA, Mario Balint.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
31 Martie 2019
Ultima actualizare:
1 Aprilie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza