Peste 90 % din pensiuni şi hoteluri sunt rezervate pentru petrecerea Crăciunului

De Crăciun hotelurile şi pensiunile din ţară sunt rezervate în proporţie de peste 90%.

Adăugat: 24 Decembrie 2015
Ultima actualizare:24 Decembrie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

În această perioadă tarifele sunt mai mici comparativ cu cele pentru Revelion, când printre preferinţele românilor se numără destinaţii ca Austria, Bulgaria, Italia şi Franţa.

Invitat în emisiunea "Probleme la Zi" la Radio România Actualităţi, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor pentru Turism, Aurelian Marin, a explicat că pachetele de Crăciun includ servicii variate.

"Valea Prahovei, nordul Moldovei, zona Sibiului, zona Maramureşului sunt cele mai căutate zone pentru perioada de Crăciun. Majoritatea pachetelor sunt cu servicii incluse foarte diverse pornind de la pachete de masă, băuturi şi alte lucruri opţionale cum ar fi colinde, excursii, plimbări, surprize pregătite de organizatori. Pachetele sunt ieftine. Aici putem să facem o paralelă şi cu perioada Revelionului în care pachetele sunt mai scumpe, în unele locuri sunt considerabil mai scumpe comparativ cu Crăciunul", a spus acesta.

Tema ediţiei de astăzi a emisiunii "Probleme la zi" este numită generic "Sărbătorile de iarnă - între tradiţie şi modernitate".

Emisiunea este difuzată la Radio România Actualităţi, după Radiojurnalul de la ora 13:00.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
24 Decembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza