Perioada de înscriere la grădiniţă, la latitudinea inspectoratelor şcolare

Ministerul Educaţiei a decis ca înscrierea copiilor la grădiniţă pentru anul şcolar 2011 - 2012 să rămână la latitudinea fiecărui inspectorat şcolar judeţean.

Adăugat: 29 Aprilie 2011
Ultima actualizare:29 Aprilie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail


La nivelul municipiului Bucureşti înscrierea copiilor care nu au frecventat până în prezent grădiniţa, în grupa mică şi pregătitoare, se va face în perioada 2-31 mai.


Vor fi avute în vedere o serie de criterii printre care domiciliul părinţilor, existenţa fraţilor, respectiv surorilor în aceeaşi grădiniţă, copii care provin din familii monoparentale sau cu situaţii sociale deosebite, locul de muncă al părinţilor sau al susţinătorilor legali.


Cererile de înscriere vor fi analizate şi aprobate în perioada 31 mai-10 iunie. Afişarea listelor cu dosarele aprobate se va face la data de 11 iunie.


Numărul locurilor în grădiniţe la nivelul municipiului Bucureşti, conform planului de şcolarizare este de 32 de mii 46 de locuri.


Părinţii se pot adresa Inspectoratului Şcolar pentru informaţii suplimentare la numărul de telefon: 021.210.75.35 sau la adresa de email info@ismb.edu.ro, informează redactorul RRA.

 Autor:
Cristina Iliescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
29 Aprilie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza