Percheziţii la Primăria Bradu pentru mită electorală

Nouă persoane sunt suspectate pentru abuz în serviciu, fals intelectual şi mită electorală, în urma unor sesizări privind derularea procesului electoral la alegerile locale din iunie 2012.

Adăugat: 22 Mai 2013
Ultima actualizare:22 Mai 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Procurorii şi poliţiştii efectuează miercuri, la sediul primăriei din comuna argeşeană Bradu, verificări privind posibile nereguli la alegerile din anul 2012.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, sunt efectuate în total cinci percheziţii pe raza judeţelor Argeş, Ilfov şi Olt, în cadrul unei acţiuni coordonate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti.

"Acţiunea se desfăşoară în cadrul a două dosare penale, fiind vizate nouă persoane suspectate de săvârşirea mai multor infracţiuni în legătură cu serviciul, respectiv abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual în legătură directă cu o faptă de corupţie, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, mită electorală, fals intelectual şi fals în înscrisuri sub semnătură privată"!', se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Persoanele vizate de anchetă vor fi conduse la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Verificările în acest caz au fost declanşate în urma unor sesizări privind derularea procesului electoral la alegerile locale din iunie 2012, conform unor surse, citate de Agerpres.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
22 Mai 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza