Pensionarii protestează la Guvern

Aproximativ o sută de persoane protestează în faţa sediului Guvernului, în cadrul unei acţiuni organizate de pensionarii din Galaţi, aceştia venind la protest cu un sicriu şi cu pancarde pe care sunt scrise mesaje împotriva Guvernului şi a preşedintelui.

Adăugat: 31 Mai 2010
Ultima actualizare:31 Mai 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Pensionarii au pancarde şi bannere pe care scrie "Jos căpuşele!", "Jos paraziţii", "Jos dinastiile Băsescu, Prigoană", "Jos călăul Băsescu! "

 De asemenea, pe sicriul pe care pensionarii l-au adus la protest sunt lipite bannere pe care scrie "Videanu, Blaga, Udrea, Şeitan, Berceanu, în iad", "Ăla mic şi ală chior şi-au bătut joc de popor", "Jos Roberta Anastase cu mintea şi cu fusta scurtă", "Jos Guvernul, jos Băsescu".

 Pensionarii huiduie, fluieră şi flutură cupoanele de pensie pentru a arăta veniturile reduse pe care le au.

 După protestul din Piaţa Victoriei, pensionarii se vor duce la Parlament unde vor protesta pană la ora 16.00.

 În paralel cu acţiunea de la Bucureşti, se derulează o alta la Galaţi. Astfel, membri ai Alianţei Pensionarilor pentru Conciliere organizează, luni, de la ora 9.00, un marş de protest pe cele mai importante străzi ale municipiului Galaţi.

 Aproximativ 40 de pensionari gălăţeni au protestat şi în 25 mai în faţa Ministerului Muncii, iar apoi au mers la Palatul Parlamentului.Autor:
Adăugat:
31 Mai 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza