PDL boicotează referendumul

PDL a decis boicotarea referendumului prin neparticiparea la vot.

Adăugat: 24 Iulie 2012
Ultima actualizare:24 Iulie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

PDL a decis, marți, în cadrul Colegiului Director al partidului boicotarea referendumului in 29 iulie.

Preşedintele Vasile Blaga a spus că Partidul Democrat Liberal şi simpatizanţii lui nu pot valida un şir de ilegalităţi ale USL şi o posibilă fraudă.

Vasile Blaga acuză Guvernul Ponta că a desfiinţat birourile electorale din comune şi oraşe, lăsându-le numai pe cele judeţene, tocmai pentru a îngreuna deciziile referitoare la diferitele plângeri.

"Partidul Democrat Liberal, membrii şi simptizanţii lui nu pot valida un şir de nereguli, de abuzuri ale USL-ului din această perioadă, care au început acum două luni şi jumătate, cu atacuri la judecătorii Curţii Constituţionale", a spus liderul PDL.

Vasile Blaga a acuzat USL că a boicotat referendumul din 2007.

Vicepreşedintele PDL, Andreea Paul, singura persoană care s-a abţinut în Colegiul Director de la votul privind boicotarea referendumului, a declarat că nu va merge la vot în 29 iulie.

Ea spune că referendumul pentru demiterea preşedintelui suspendat este unul ilegitim, care nu reprezintă interesul românilor.

"Românii au dreptul cetăţenesc să decidă dacă legitimează acest referendum abuziv sau nu. Pe 29 octombrie 2007, pe 30 octombrie 2007, cei care strigă astăzi că boicotarea referendumului este penală o făceau cu nonşalanţă şi invitau românii să boicoteze referendumul. Fiecare cetăţean român va decide de cuviinţă", a spus Andreea Paul.Autor:
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
24 Iulie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza