PC candidează pe liste separate la alegerile locale din 2012

Partidul Conservator a decis că va candida pe liste separate la alegerile locale de anul viitor,“cu exceptia locurilor unde lucrurile au fost deja negociate cu USL", a declarat preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin.

Adăugat: 19 Septembrie 2011
Ultima actualizare:19 Septembrie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Daniel Constantin a subliniat că pentru funcţia de primar general al Bucureştiului, conservatorii îl vor sprijini pe actualul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Anunţul a fost făcut după ce copreşedinţii USL - din care face parte şi Partidul Conservator- au declarat că Uniunea Social-LIberală îi va acorda sprijin pentru un nou mandat actualului primar general al Capitalei, independentul Sorin Oprescu.

"Partidul Conservator are un candidat extrem de pregătit, un candidat pe care îl susţine în continuare, din simplul motiv că este foarte iubit de bucureşteni. Şi cred că ceea ce a dovedit în Sectorul 4 poate fi multiplicat foarte uşor la nivelul capitalei. Ca atare, sonsiderăm că decizia de astăzi, intenţia pe care a anunţat-o domnul Ponta astăzi, nu este statutară, nu este în conformitate cu protocolului Uniunii Social Liberale şi aşteptăm, la viitoarea şedinţă a Uniunii Social Liberale, să discutăm această problemă. Partidul Conservator va candida singur la alegerile locale din 2012, cu excepţia locurilor unde lucrurile deja au fost negociate şi discutate cu partenerii din USL", a afirmat Daniel Constantin.

Daniel Constantin a subliniat că PC a fost principalul susţinător al “coagulării forţelor de opoziţie din România” iar conservatorii consideră în continuare ca “obiectivul de a conslida USL este primordial”.

Întrebat de ce nu a participat la discuţiile privind susţinerea USL pentru candidatul independent Sorin Oprescu, Daniel Constantin a răspuns că nu a putut să ia legatura cu Victor Ponta pentru a discuta acest subiect.
 Autor:
Cristina Dumitrescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
19 Septembrie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza