Partidul Mişcarea Populară intenţionează să depună o moţiune simplă pe energie

Preşedintele PMP, Elena Udrea consideră că se impune introducerea unei moţiuni simple pe acest subiect ca urmare a deciziei Guvernului de amânare cu un an a renegocierii redevenţelor.

Adăugat: 4 Decembrie 2014
Ultima actualizare:4 Decembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Elena Udrea, preşedintele PMP
trimite pe mail

PMP intenţionează să depună o moţiune simplă pe energie, dacă Executivul nu va reveni asupra deciziei de amânare cu un an a renegocierii redevenţelor pe care România le primeşte de la companiile care exploatează resursele naturale, se arata într-un comunicat remis presei.

Preşedintele partidului, Elena Udrea, consideră că această decizie este un act de trădare şi de sabotare a economiei naţionale, care ar demonstra că Guvernul urmăreşte propriile interese, şi nu pe cele ale românilor.

"Decizia Executivului de a amâna cu un an renegocierea redevenţelor reprezintă un act de trădare şi de sabotare a economiei naţionale", arată preşedintele Elena Udrea, în comunicat.

Aceasta consideră că Ponta ar avea acum ocazia să înlăture "o nedreptate" din 2004 a Guvernului Năstase, susţinând că fostul premier  "a vândut pe nimic resursele ţării şi a stabilit, pentru un deceniu, un sistem de redevenţe foarte dezavantajos".

'"Ponta îi calcă pe urme lui Adrian Năstase, cel care a vândut pe nimic resursele naturale ale ţării şi a permis astfel ca, în România de astăzi, să avem unele dintre cele mai mari preţuri din Europa la benzină şi motorină", a afirmat Udrea.

PMP va discuta şi cu celelalte partide din opoziţie, pentru strângerea de semnături în vederea iniţierii unei moţiuni simple, se mai scrie în document. Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
4 Decembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza