Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, la Romexpo

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România continuă astăzi, pentru a doua zi, la Romexpo în Capitală.

Adăugat: 8 Decembrie 2022
Ultima actualizare:8 Decembrie 2022

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Evenimente literare, dar şi alte activităţi legate de muzică sau jocuri interactive îi aşteaptă pe cei interesaţi.

Lansări de cărţi, sesiuni de autografe, decernarea Premiului Goncourt, spectacole şi ateliere pentru toate vârstele au fost pregătite de Institutul Francez.

Bibliotecara Gabriela Anchidin detaliază câteva momente: Vă aşteptăm dimineaţă cu alte două ateliere în care prezentăm mediateca digitală a Institutului Francez şi, de asemenea, un nou atelier de realitate virtuală. Vineri vom avea, după-amiază, şi un atelier pentru familii, să aflăm arta ambalării "Zero Deşeuri", cu Bénédicte Moret.

Sâmbătă, de la ora 14:00, în Spaţiul de evenimente "Marin Preda" vor fi prezentate trei dintre volumele publicate la editura  ITACA, condusă de Viorel Ploeșteanu, un român stabilit la Dublin.

Viorel Ploieşteanu: Este vorba de volumul "Poezii, efecte secundare", semnat de Geo Vasile, de romanul "Albedo", semnat de Nicolina Halgaş, iar al treilea volum este "Bilingv de poezie", tradus în franceză din Mihai Eminescu, semnat de Cindrel Lupe din Franţa şi de Tudor Mirică din Bucureşti.

Azi, de la ora 17:00, la Standul Radio România se va lansa cartea "Mass-media din comunism pe înţelesul tinerilor", editată de Alexandra Bardan, Antonio Momoc şi Gheorghe Anghel.

Târgul este deschis până duminică inclusiv, iar intrarea este liberă. Programul integral al evenimentelor este disponibil pe site-ul gaudeamus.ro.

 Autor:
Angela Cerven
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
8 Decembrie 2022


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza