Premierul cere anchetarea de urgență a accidentului provocat de o mașină a Poliției

Premierul Nicolae Ciucă a intervenit în cazul accidentului în care o fetiţă de 13 ani a murit în Sectorul 1 al Capitalei.

Adăugat: 14 Ianuarie 2022
Ultima actualizare:14 Ianuarie 2022

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Nicolae Ciucă a intervenit în cazul accidentului de ieri în care o fetiţă de 13 ani a murit în Sectorul 1 al Capitalei, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o maşină a poliţiei.

Şeful executivului i-a cerut ministrului de interne anchetarea rapidă acestui caz şi a menţionat că reprezentanţii autorităţilor publice sunt primii datori să îi protejeze pe cetăţeni şi să se asigure de respectarea legii.

Accidentul s-a produs după orele prânzului, iar agentul care conducea maşina este angajat al Poliţiei de cinci ani. O anchetă penală a fost deschisă în acest caz, a precizat Diana Sarca, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Capitalei.

Diana Sarca: În cadrul anchetei se va stabili în ce direcţie se deplasa, se vor stabili inclusiv detalii tehnice, dacă se foloseau sau nu se foloseau semnale luminoase, acustice, care era misiunea în care era angrenat poliţistul.

Reporter: Câte persoane erau în maşina de poliţie?

Diana Sarca: Din datele pe care le am la acest moment, doar conducătorul auto.

Accidentul a avut două victime. O altă fetiţă de 11 ani a suferit multiple traumatisme şi este internată la spital.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
14 Ianuarie 2022


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza