Două persoane, decedate în incendiul de la Spitalul Movila din Ploiești

Două persoane au decedat în urma unui incendiu care s-a declanșat în această dimineață într-un salon de la parterul spitalului suport COVID Movila din Ploiești.

Adăugat: 11 Noiembrie 2021
Ultima actualizare:11 Noiembrie 2021

Politica Romaneasca
Foto: Arhivă ISU
trimite pe mail

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție. Incendiul a fost lichidat, iar pacienții au fost transferați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru situații de urgență Prahova, Raluca Vasiloaie, a precizat pentru Radio România Actualități.

Raluca Vasiloaie: A fost o deplasare către locul evenimentului. Şase autospeciale de lucru cu apă și spumă, o descarcerare și 20 de ambulanțe, atât ambulanțe SMURD, cât și ambulanțe SAJ. În sprijin au fost mobilizate de la ISUBIF şapte autospeciale de transport personal și victime multiple și șapte echipaj de prim ajutor. Până la acest moment, din păcate două persoane și-au pierdut viața, iar alte 16 au fost evacuate către Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Pacienții sunt în izolator la unitatea de primiri urgențe și de acolom, în funcție de locurile care vor fi identificate, vor fi distribuite la alte spitale.

Reporter: Aveți vreun indiciu în acest moment despre cauzele pentru care s-a produse incendiul?

Raluca Vasiloaie: Nu, este prematur să ne pronunțăm asupra circumstanțelor.Autor:
Cristi Niţă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
11 Noiembrie 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza