PSD trece în opoziţie şi nu se aliază cu PRO România

Social-democraţii au avut mai multe întâlniri pentru a stabili strategia de după moţiune, dar şi pe cea pentru alegerile prezidenţiale.

Adăugat: 13 Octombrie 2019
Ultima actualizare:13 Octombrie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Lideri PSD. Sursa: Facebook
trimite pe mail

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, spunea că nu se va retrage de la şefia partidului după ce Guvernul a fost demis.

Viorica Dăncilă: Vrem să maximizăm rezultatele campaniei şi avem colegi cu foarte multă experienţă, colegi care au obţinut rezultate foarte bune în judeţele lor şi care vor sprijini, vor face un grup pentru sprijinirea campaniei electorale. După discuţia pe care am avut-o cu colegii mei, am văzut câtă determinare există şi noi am merge pe un singur scenariu, acela de a câştiga alegerile prezidenţiale.

Social-democraţii vor trece în opoziţie şi nu se vor alia cu PRO România, a decis, vineri seara, Comitetul Executiv Naţional al formaţiunii.

Potrivit unor surse politice s-a mai stabilit ca PSD să nu participe la consultări cu preşedintele Klaus Iohannis pentru formarea unui nou guvern.

Aceleaşi surse spun că s-a decis şi excluderea din partid a parlamentarilor social-democraţi care au votat în favoarea moţiunii de cenzură care a doborât guvernul.

Este vorba despre deputaţii: Sorin Bota, Mihăiţă Găină şi Gabriel Petrea, care au încălcat decizia PSD de a nu participa la vot. Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
13 Octombrie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza