Premierul Viorica Dăncilă şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale

Premierul Viorica Dăncilă şi-a depus, astăzi, candidatura la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie.

Adăugat: 19 Septembrie 2019
Ultima actualizare:19 Septembrie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Viorica Dăncilă la depunerea candidaturii. Sursa: facebook.com/v.dancila/photos/
trimite pe mail

Viorica Dăncilă a fost aşteptată de liderii PSD, Mihai Fifor şi Rodica Nassar, de preşedintele senatului, Teodor Meleşcanu, primarul general al capitalei, Gabriela Firea, de susţinători dar şi de contestatari ai PSD.

După ce şi-a depus dosarul cu semnături, peste 1.600.000, Viorica Dăncilă a declarat că este convinsă că România are nevoie de citez: un altfel de preşedinte.

"Avem nevoie de un preşedinte activ. Un preşedinte care să fie prezent mereu în mijlocul oamenilor, care să respecte constituţia şi care să aibă o relaţie instituţională corectă, cu Guvernul şi cu Parlamentul României", a spus Viorica Dăncilă.

În mijlocul celor prezenţi s-a aflat şi un cetăţean care avea afişat mesajul :" STOP defrişaărilor!", de asemenea un grup restrâns de persoane au scandat lozinci anti-PSD.

Astăzi de la ora 17:00, este aşteptată aici la BEC să îşi depună cadidatura, Teodor Paleologu, după cum a anunţat Biroul de Presă al Partidului Mişcarea Populară, iar mâine vor veni aici prezidenţiabilii PNL şi USR Plus, Klaus Iohannis şi Dan Barna.

O ultimă informaţie de aici de la BEC, ieri şi-a depus candidatura la prezidenţiale, Viorel Cataramă, lider al Dreptei Liberale.
 Autor:
Petruţa Dinu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
19 Septembrie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza