PSD înființează un grup de lucru pentru gestionarea resursei umane

Social democrații au decis înfiinţarea unui grup de lucru pentru gestionarea resursei umane din partid.

Adăugat: 24 Septembrie 2018
Ultima actualizare:24 Septembrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Conducerea PSD a decis înfiinţarea unui grup de lucru pentru gestionarea resursei umane din partid, dar şi pentru a analiza modul cum se pune în practică programul de guvernare.

Liderul social democrat, Liviu Dragnea: Acest grup nu se ocupă de evaluarea miniştrilor, acţiune de care se ocupă doar doamna prim-ministru, ci doar de a verifica în mod constant şi de a informa periodic Biroul Permanent Naţional şi pe doamna prim-ministru despre stadiul îndeplinirii programului de guvernare. De asemenea, vor informa permanent şi liderii de grup, pentru că vorbim de acţiunile care trebuie să se îndeplinească de către guvern, precum şi cele care trebuie să se îndeplinească de către Parlament.

Nouă social democraţi vor face parte din acest grup de lucru.

Dragnea: Este de datoria contestatarilor să clarifice situaţia din organizaţii

Dragnea susţine că este de datoria contestatarilor săi să clarifice situaţia din organizaţiile judeţene pe care le conduc.

El a reafimat, astăzi, că liderii care şi-au manifestat nemulţumirile la Comitetul Executiv de săptămâna trecută nu vor fi schimbaţi din funcţii.

Liviu Dragnea: Nu există niciun fel de intenţie sau acţiune generată de mine sau de altcineva de care eu să ştiu de-a tulbura o organizaţie sau alta. În schimb, ce le-am spus colegilor mei? Să înţeleagă că unii dintre cei care au susţinut acea iniţiativă au produs într-adevăr tulburări foarte mari în organizaţiile respective, în unele mai mari, în altele mai mici, dar au produs. Şi este obligaţia lor să liniştească organizaţiile şi să îi facă pe toţi colegii să redevină o organizaţie bine structurată şi unită.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
24 Septembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza