Tineretul National Liberal îşi alege un nou preşedinte

Peste 930 de delegaţi s-au reunit duminică, la Palatul Parlamentului, pentru a alege noua conducere a TNL.

Adăugat: 22 Octombrie 2017
Ultima actualizare:22 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Tineretul Naţional Liberal îşi alege, astăzi, în cadrul congresului de la Palatul Parlamentului din Bucureşti, un nou preşedinte.

Cei trei candidaţi pentru şefia TNL sunt Mara Mareş, Radu Surugiu şi Vlad Varga.

Până acum, tinerii liberali au fost conduşi de doi copreşedinţi, care au fost numiţi după fuziunea PNL cu PDL. La congresul tinerilor liberali este invitat şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, informează redactorul RRA, Andrei Şerban.

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a atras atenţia că alegerile care au loc astăzi în cadrul tineretului naţional liberal trebuie să aibă ca scop general recâştigarea încrederii tinerilor din întreaga ţară în clasa politica românescă

"Nu uitaţi, însă, dragi prieteni, că alegerile de astăzi trebuie să fie un semnal de dinamism şi implicare pe care PNL îl dă public. Suntem într-un moment în care mulţi tineri din această ţară se uită cu foarte multe rezerve la clasa politică, la politică în general, şi pentru voi acest lucru este o mare provocare, aveţi o mare responsabilitate, nu doar în raport cu PNL, ci şi în raport cu generaţia voastră, care aşteaptă astăzi de la politică o schimbare şi un alt fel de aşeza lucrurile în România", a spus Cristian Bușoi.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
22 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza