Radio România Actualităţi, cel mai ascultat radio din România

Radio România Actualități este lider de piaţă pe mediile de rezidenţă naţional, urban şi Bucureşti, înregistrând cea mai mare valoare a indicatorului market share din România.

Radio România Actualități este lider de piaţă pe mediile de rezidenţă naţional, urban şi Bucureşti, înregistrând cea mai mare valoare a indicatorului market share din România, în perioada 30 august - 12 decembrie 2021, potrivit celui mai recent sondaj publicat ieri de Asociaţia pentru Radio Audienţă.

La nivel naţional, Radio România Actualităţi a înregistrat o cotă de piaţă de 12,7%, fiind urmat de Radio Kiss FM şi Radio Europa FM.

În mediul urban, Radio România Actualități are o cotă de 13,7 procente, Radio Europa FM are 11,7, iar Radio Zu, 9,8.

Pentru Bucureşti, Radio România Actualități are cota de piaţă de 15,4%, Radio Zu - 10,3, iar Radio Europa FM - 7,4%.

În ceea ce priveşte mediul de rezidenţă rural, Radio România Actualități este pe locul doi, după Radio Kiss FM.

Datele sondajului mai arată că audienţa zilnică a tuturor programelor Radio România, şi anume, Radio România Actualități, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Radio România Antena Satelor şi reţeaua studiourilor regionale însumează 3,3 milioane de ascultători zilnic, înregistrând astfel o cotă de piaţă de circa 25%, ceea ce poziţionează Societatea Română de Radiodifuziune pe locul unu în preferinţele ascultătorilor.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 12 Ianuarie 2022
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste