Premierul Florin Cîţu spune că nu s-a gândit niciun moment să-şi dea demisia

Premierul a declarat, sâmbătă, că de la momentul izbucnirii scandalului legat de faptul că a făcut închisoare în SUA nu s-a gândit niciun moment să îşi dea demisia.

Premierul Florin Cîţu a declarat, ieri, că nu s-a gândit nicio clipă să-şi dea demisia, după apariţia în spaţiul public a incidentului de acum 20 de ani, din Statele Unite, unde a făcut două zile de închisoare pentru că a condus sub influenţa alcoolului.

El a spus că nu a adus în discuţie acest episod în dialogul cu preşedintele Klaus Iohannis pentru că nu l-a considerat relevant pentru funcţia sa.

Florin Cîţu a subliniat că aceasta nu este o situaţie penală, legislaţiile fiind diferite în România şi în Statele Unite.

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a solicitat, însă, să le ceară scuze românilor pentru că nu a avut curajul şi onestitatea de a le spune ce s-a întâmplat în America.

De asemenea, liderul liberal consideră că premierul Cîţu are trebui să-i prezinte şi lui scuze pentru că nu i-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 15 August 2021
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste