Cîțu, mesaj pentru oamenii de afaceri: Nu vor fi majorate sau introduse taxe noi

La discuţiile de la Sibiu cu reprezentanţii Clubului Economic German şi ai mai multor mari angajatori din judeţ, şeful Guvernului le-a spus că executivul se va pe axa pe reforme şi investiţii.

Premierul Florin Cîţu transmite din nou oamenilor de afaceri că nu vor fi majorate sau introduse taxe noi.

La discuţiile de la Sibiu cu reprezentanţii Clubului Economic German şi ai mai multor mari angajatori din judeţ, şeful Guvernului le-a spus că executivul se va pe axa pe reforme şi investiţii şi i-au îndemnat să fie pregătiţi pentru a putea accesa Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi celelalte fonduri europene.

Florin Cîţu: În România vor intra până în 2027, 76 de miliarde de euro. Noi pregătim terenul pentru aceşti bani, dar aceste investiţii vor fi implementate cu ajutorul sectorului privat. E nevoie de fiecare companie din România să se pregătească şi să lucreze să îşi dezvolte capacitatea de producţie. Mesajul a fost foarte clar: nu creştem, nu introducem taxe noi. Acest lucru rămâne, ca să fie foarte clar, ţin foarte mult la predictibilitate.

Premierul a mai promis că vor fi modificate legea achiziţiilor publice şi ghidurile fondurilor europene, pentru ca accesul la bani europeni să fie simplificat, iar birocraţia şi blocajele reduse.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 13 Iunie 2021
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste