Deputatul Alexandru Muraru a sesizat Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării

Deputatul liberal Alexandru Muraru a solicitat USR PLUS să se disocieze de afirmaţiile deputatului USR, Emanuel Ungureanu, la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

Deputatul liberal Alexandru Muraru a solicitat conducerii alianţei USR PLUS să se disocieze de afirmaţiile pe care le consideră xenofobe şi calomnioase ale deputatului USR, Emanuel Ungureanu, la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

Alexandru Muraru a sesizat Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, precizând că trimiterea în limba germană la adresa şefului statului este de natură să intimideze şi să stigmatizeze social pe criterii etnice.

Emanuel Ungureanu l-a criticat pe Klaus Iohannis, folosind un cuvânt german care se traduce prin ruşinos, după ce preşedintele i-a solicitat ministrului justiţiei să explice public, de urgenţă, cum s-a ajuns în situaţia ca dosarul vizând evenimentele din 10 august 2018 să fie clasat.

Deputatul USR l-a acuzat pe şeful statului că este responsabil direct de închiderea dosarului 10 august, pentru că anumit-o pe Giorgiana Hosu la şefia DIICOT.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 7 Martie 2021
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste