Program de guvernare PSD pentru domeniul agroalimentar

PSD a prezentat un proiect al programului de guvernare pentru următorii 4 ani pentru domeniul agroalimentar.

Guvernarea PNL a adus agricultura românească la sapă de lemn, a apreciat ieri prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, care a prezentat un prim proiect al programului de guvernare al partidului pentru următorii 4 ani pentru domeniul agroalimentar.

El a precizat că din cele peste 100 de programe finanţate în guvernarea PSD în sectorul agricol jumătate nu mai funcţionează, pentru că actuala guvernare fie le-a oprit, fie le-a subfinanţat.

Sorin Grindeanu a prezentat într-o conferinţă de presă la sediul PSD măsurile propuse de social-democrati pentru depăşirea situaţiei grave din agricultura românească.

Sorin Grindeanu: Măsurile pe care noi le propunem şi le implementăm au în vedere utilizarea tuturor resurselor de finanţare disponibile: fonduri europene, buget naţional, credite şi alte surse de finanţare. Cel de-al doilea pilon pe care construim programul de agricultură este cel legat de securitatea alimentară. Susţinem producţie autohtonă, produsele şi serviciile de calitate "made in Romania".


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 9 Octombrie 2020
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste