Mesaje transmise de preşedinte şi premier cu ocazia sărbătorilor pascale

Președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă au transmis mesaje cu ocazia sărbătorilor pascale.

Preşedintele Klaus Iohannis a adresat un scurt mesaj, în română, germană şi maghiară, pentru credincioşii care sărbătoresc Paştele Catolic şi urări de Florii pentru cei orodocşi şi greco-catolici.

Preşedintele a transmis urările înainte de a participa la slujba de Paşte de la Biserica Romano-Catolică "ťSfânta Treime"ť din Sibiu.

Klaus Iohannis: Vă doresc "La mulţi ani!" creştinilor care sărbătoresc astăzi Învierea Domnului, le spun "Hristos a înviat!", "Frohe Ostern!", "Boldog Húsvéti Ünnepeket!", iar creştinilor care astăzi sărbătoresc Floriile le spun sărbători fericite, florii frumoase şi celor care au ziua onomastică - La mulţi ani!

Şi premierul Viorica Dăncilă a transmis urări pentru "Sărbători luminate şi binecuvântate" tuturor credincioşilor care celebrează Paştele. De asemenea, le-a urat "La mulţi ani" celor care îşi serbează astăzi onomastica.

Ea a amintit că Săptămâna Patimilor, care începe mâine, este o perioadă de apropiere de toţi cei care ne sunt alaturi zi de zi, dar şi de cei care au nevoie de sprijinul nostru.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 21 Aprilie 2019
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste