Pro România și-a lansat candidații la alegerile europarlamentare

La Bucureşti a avut loc, astăzi, lansarea oficială a candidaţilor Pro România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Alături de Corina Creţu, pe poziţii eligibile sunt doi foşti premieri: Victor Ponta şi Mihai Tudose, transmite redactorul RRA, Cătălin Purcaru.

Comisarul european şi candidat Pro România la alegerile europarlametnare, Corina Creţu, a declarat că în acest moment dezvoltarea României este blocată sau trasă înapoi din lipsa capacităţii în administraţia publică şi că ţara noastră nu are proiecte prin care să atragă fonduri europene:

Corina Creţu: În fiecare ţară, pentru fiecare euro din fonduri europene sunt programaţi trei euro. Noi, din contră, suntem invers; avem bani necheltuiţi şi nu avem proiecte, se cheltuiesc pe proiecte mici, se cheltuiesc pe proiecte care nu au impact neapărat în viaţa de zi cu zi a oamenilor, pentru că sunt făcute în ultimul moment. Din păcate, dezvoltarea României este blocată, ţinută pe loc sau trasă înapoi din lipsa capacităţii în administraţia publică; birocraţia, corupţia, responsabilităţile şi resursele fragmentate împiedică furnizarea serviciilor publice şi dăunează foarte grav investiţiilor publice.

Alegerile europarlamentare sunt programate pe data de 26 mai.
 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 14 Aprilie 2019
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste