Dezbaterea bugetului începe din 5 februarie

Dezbaterea legii bugetului de stat pe anul 2019 ar putea începe în 5 sau 6 februarie 2019.

Dezbaterea amendamentelor la legea bugetului de stat pe anul 2019 va începe în data de 5 sau 6 februarie, a anunţat Darius Vâlcov, consilierul primului-ministru Viorica Dancilă.

Proiectul ar putea fi lansat în dezbatere publică astăzi.

Ministrul Finanţelor ar putea să prezinte astăzi în dezbatere publică proiectul de buget pe anul acesta, susţin surse politice. În aceste condiţii, s-ar putea ca bugetul să fie dezbătut în şedinţa guvernului din această săptămână şi el să intre în dezbaterea parlamentului luna viitoare, când forul legislativ îşi va relua lucrările.

Luna trecută, premierul Viorica Dăncilă declara în cadrul unei întâlniri neoficiale cu jurnaliştii că Ministerul Finanţelor Publice lucrează la alcătuirea bugetului pe anul acesta, astfel încât să fie onorate toate obligaţiile financiare pe care executivul său şi le-a asumat în ultimele luni.

Tot luna trecută, CSAT-ul a adoptat bugetul pe anul acesta pentru domeniul securităţii naţionale şi a aprobat planul de înzestrare a armatei 2019-2028.

Preşedintele Klaus Iohannis declara că obiectivul fundamental de înzestrare constă în dotarea structurilor de forţă cu tehnică şi echipamente militare performante compatibile cu echipamentele NATO.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 28 Ianuarie 2019
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste