Ministrul Ștefan Oprea, întâlnire cu secretarul american al comerţului, Wilbur Ross

Ministrul român pentru mediul de afaceri, comert şi antreprenoriat, Ştefan Oprea, s-a întâlnit, în Statele Unite, cu secretarul american al comerţului, Wilbur Ross.

Într-o întâlnire la Washington cu secretarul comerţului, Wilber Ross, ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ si antreprenoriat, Ştefan Radu Oprea, a prezentat priorităţile României la preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, prorităţi între care se numără promovarea relaţiilor economice şi comerciale transatlantice.

Ministrul Oprea a mulţumit Washingtonului pentru sprijinul constant şi transparent acordat României în demersurile de aderare la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică, demersuri care, potrivit părţii române, reprezintă o reflecţie a interesului şi fermităţii Bucureştiului privind consolidarea cadrului de guvernare economică din aplicarea celor mai înalte standarde în domeniu.

Oficialii americani şi români s-au referit, între altele, şi la angajamentele de parteneriat încheiate la nivelul celor două industrii ale apărării, ca şi la cooperarea în domeniul energetic, domeniu în care sunt în curs de realizare unele dintre cele mai mari investiţii vreodată ale unor firme americane în România.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 16 Decembrie 2018
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste