PSD organizează un miting în Capitală

Liderii filialelor PSD din teritoriu promit o mobilizare fără precendent a membrilor şi simpatizanţilor partidului, pentru mitingul din Piaţa Victoriei.

PSD va organiza astăzi un miting în Piaţa Victoriei din Capitală.

La acţiune vor fi prezenţi şi membri şi simpatizanţi ALDE, partener de guvernare.

Liderii filialelor PSD din teritoriu promit o mobilizare fără precendent a membrilor şi simpatizanţilor partidului, pentru mitingul din piaţa victoriei.

Social-democraţii vor să tragă un semnal de alarmă în privinţa abuzurilor din România.

Preşedintele social-democrat, Liviu Dragnea spunea, după ultimul Comitet Executiv Naţional, că de câţiva ani democraţia şi statul de drept sunt afectate.

"Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăt, pentru ca România să devină o ţară democratică, o ţară unde libertăţile şi drepturile fundamentale ale cetăţenilor sunt respectate", a spus Liviu Dragnea.

Şi ALDE, partenerul de guvernare al social-democraţilor, se alătură manifestării din Piaţa Victoriei. Aproximativ 20.000 de persoane vor participa, a anunţat liderul formaţiunii politice, Călin Popescu-Tăriceanu.

"Aducem din toate judeţele din ţară, dar, sigur, în mod diferenţiat, în funcţie de distanţa la care se situează judeţele de Bucureşti", a afirmat  Tăriceanu.

Mitingul organizat de PSD este programat sa înceapă astăzi, la ora 20:00, în Piaţa Victoriei din Capitală


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 9 Iunie 2018
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste