Tudose: Administrația locală poate să angajeze câți oameni vrea, dar să stea în anvelopa bugetară

Premierul Mihai Tudose a oferit lămuriri privind eventuala adoptare a măsurilor restrictive în privinţa angajărilor în administraţie.

Cabinetul Tudose a discutat ieri, la Palatul Victoria, despre bugetul pe 2018, ale cărui baze sunt sănătatea, educaţia şi infrastructura, după cum a punctat şeful Executivului.

La finalul şedinţei de Guvern, premierul Mihai Tudose le-a răspus jurnaliştilor la o întrebare care viza eventuala adoptare a măsurilor restrictive în privinţa angajărilor în administraţie.

"Poate totuşi cel mai bine e ca administraţia locală, e independentă, i se dă un buget, poate să angajeze, câţi doreşte, dar să stea în anvelopa bugetară. Eficientizăm tot ceea ce înseamnă sistem public, excepţie făcând tot ceea ce înseamnă sistem de securitate naţională. Nu pot să-i cer domnului Raed Arafat să scadă cu 10% consumul de medicamente pe salvări", a susținut Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a spus că săptămâna viitoare vor fi disponibile toate cifrele referitoare la bugetul pe anul viitor, după cum precizează redactorul RRA, Angela Matei.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 1 Decembrie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste