Premierul Tudose participă la Comandamentul pentru situaţii de urgenţă de la Timișoara

Șeful Guvernului va pleca la Timişoara, unde va participa la un Comandament pentru situaţii de urgenţă, programat la ora 15:00.

Premierul Mihai Tudose are, la Palatul Victoria, o întâlnire cu operatorii de telefonie mobilă pentru a discuta despre introducerea unui sistem de alertare în caz de necesitate.

După aceste discuţii, şeful guvernului va pleca la Timişoara, unde va participa la un Comandament pentru situaţii de urgenţă, programat la ora 15:00.

Anunţul a fost făcut în această dimineaţă de ministrul de Interne, Carmen Dan, după ce i-a vizitat pe răniţii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara.

Ea a spus că unul dintre copiii aflaţi în grija medicilor de aici este în stare stabilă.

"Vreau să ştiu care este starea lor. Din păcate, Teodora nu este într-o stare foarte bună. Este încă într-o perioadă critică şi aşteptăm să vedem cum evoluează. Robert este într-o stare stabilă şi eu îmi doresc să se însănătoşească amândoi foarte repede şi să revină acasă, alături de părinţi. Ceilalţi pacienţi pe care i-am văzut sunt cei care au avut probleme în urma fenomenelor meteo, care sunt internaţi pe secţii. O situaţie mai deosebită cu o doamnă care aşteaptă acum o intervenţie, în rest nu a fost nevoie de intervenţii chirurgicale", a spus Carmen Dan.

Ministrul de interne  se află acum în Arad, un alt judeţ puternic afectat de furtună.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 18 Septembrie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste