Avertizare MAE pentru românii care călătoresc în Franţa

Ministerul de Externe îi informează pe cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Franţa că, în următoarele trei zile, sud-estul acestei ţări se va confrunta cu valuri de caniculă.

Ministerul de Externe îi informează pe cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Franţa că, în următoarele trei zile, sud-estul acestei ţări se va confrunta cu valuri de caniculă şi pericolul de incendii de pădure şi de vegetaţie uscată.

Cetăţenii români sunt sfătuiţi să evite zonele pentru care sunt activate codurile de alertă.

În caz de nevoie, ei pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de contact şi suport al cetăţenilor români din străinătate şi preluate de către operatorii call-center în regim de permanenţă.

Ministerul de Externe recomandă consultarea paginii de internet mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie şi aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă", care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 3 August 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste