Prima evaluare a Guvernului Mihai Tudose în faţa liderilor coaliţiei

Liderii coaliţiei analizează, împreună cu premierul Mihai Tudose, modul de implementare a programului de guvernare PSD-ALDE în prima săptămâna de guvernare.

Liderii coaliţiei de guvernare fac prima evaluare la numai o săptămână de la instalarea cabinetului Mihai Tudose.

La Palatul Parlamentului sunt prezenţi, alături de liderii coaliţiei, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu, premierul Mihai Tudose, miniştrii Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, Economiei, Mihai Fifor, Mediului, Graţiela Gavrilescu, dar şi Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Activitatea guvernului este principalul subiect al discuţiilor de astăzi, mai exact modul de implementare a programului de guvernare PSD-ALDE.

Analiza activităţii guvernului Tudose va avea loc, de altfel, începând  de astăzi, săptămânal, preciza aseară liderul PSD, Liviu Dragnea, care anunţa un contol politic mai strict al executivului.

Un alt subiect, posibil în atenţia coaliţiei, se referă la măsurile fiscale pe care Guvernul Tudose ar urma să le aplice în perioada următoare şi care au atras nemulţumiri atât din partea mediului de afaceri, cât şi din partea partenerilor de coaliţie. Vorbim de impozitul pe cifra de afaceri sau de taxa de solidaritate.

Senatorul ALDE, Varujan Vosganian, declara în ziua învestirii în parlament a noului cabinet că, cităm: "orice modificare a cotei unice prin creşterea impozitării nu va găsi în ALDE un partener", iar mai recent, liderul PSD, Liviu Dragnea, preciza că niciun impozit nu va fi aplicat fără analize serioase şi studii de impact.
 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 10 Iulie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste