Grindeanu îi cere lui Dragnea să fie "bărbat politic"

Primul ministru Sorin Grindeanu, a declarat astăzi,la Timisoara, după reuniunea Comitetului Executiv Judetean al PSD Timis ca se consideră încă membru al PSD si ca la organizatia locală nu au sosit actele privind excluderea sa din partid.

Premierul a afirmat că după întâlnirea cu sutele de membri ai PSD din judetele Timis si Caras Severin a constatat ca acestora ”nu le este frica ”.

El i-a cerut lui Liviu Dragnea să fie ”barbat politic” si sa vina in fata congresului PSD care sa hotarasca directia în care să mearga partidul ” Eu nu ma agat de scaun. Pentru mine este important ca PSD sa ramână la guvernare” a spus Sorin Grindeanu care consideră că Liviu Dragnea este cel care trebuie să-si asume modul in care a gestionat lucrurile in partid si sa demisioneze.

Sorin Grindeanu a mai spus ca nu a avut întâlniri cu UDMR cu privire la motiunea de cenzura ci doar discutii cu diversi membri ai Uniunii.

"Deocamdata vreau sa vad cum PSD depune motiune impotriva guvernului PSD. Acest lucru va intra in istorie. Aici am ajuns datorita managementului d-lui Liviu Dragnea” a conchis Sorin Grindeanu.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 17 Iunie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste