Şerban Nicolae pierde şefia Comisiei juridice şi pe cea de lider de grup senatorial

Şerban Nicolae a pierdut preşedinţia Comisiei Juridice din Senat şi pe cea de lider de grup senatorial.

UPDATE Comitetul Executiv al PSD a decis schimbarea senatorului Şerban Nicolae din funcţia de preşedinte al Comisiei juridice cu fostul ministru al justiţiei, Robert Cazanciuc.

De asemenea, conducerea l-a înlocuit pe Şerban Nicolae şi de la preşedinţia grupului senatorial, locul lui fiind luat de senatorul Mihai Fifor.

O altă măsură luată de conducerea PSD a fost ca senatorul Nicolae Bacalbaşa să fie suspendat din partid timp de şase luni. 

Potrivit reporterului RRA, Amalia Bojescu, deciziile au fost luat astăzi în Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Înaintea întâlnirii, liderul PSD, Liviu Dragnea, spunea că va propune sancţiuni pentru senatorul Şerban Nicolae, nemulţumit de modul în care au decurs dezbaterile din Comisia Juridică din Senat pe marginea proiectului legii graţierii unor pedepse, precizând că s-au făcut unele greşeli.

Nicolae Bacalbaşa a făcut declaraţii jignitoare  în plenul Parlamentului la dezbaterile pe marginea modificării regulamentului de funcţionare a celor două Camere.

Pe de altă parte, liderul PSD a făcut din nou apel la ministrul justiţiei să prezinte cât mai repede modificările legislaţieiîn domeniu.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 10 Mai 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste