Turcan: Majoritatea parlamentară apelează la diversiuni în cazul Legii salarizării

Liderul liberal, Raluca Turcan, susține că niciun lider PSD nu îşi asumă proiectul Legii salarizării, care ar trebui să aibă la bază un set clar de criterii, valori şi principii.

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, spune că majoritatea parlamentară apelează la diversiuni în cazul Legii salarizării unitare.

Potrivit acesteia, niciun lider PSD nu îşi asumă documentul, care ar trebui să aibă la bază un set clar de criterii, valori şi principii.

"Primul comentariu cel mai lesne de făcut legat de acest proiect este că nu există un principiu de bază cu privire la salariul minim brut, asfel încât să ştii dacă acest salariu minim brut este corelat cu productivitatea muncii, dacă nu aruncă în haos tot ceea ce înseamnă echilibru economic în România şi, de asemenea, că principiul echităţii nu este respectat, pentru că aceste creşteri salariale sunt aplicate otova de la cel mai înalt nivel până jos. Ar fi culmea să intrăm în acest joc neserios al PSD, să facem amendamente pe un proiect care este mutat de la unul la altul în interioriul PSD", a spus Raluca Turcan.

Ministrul muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat azi că legea salarizării unitare va intra în vigoare la 1 iulie şi că e posibil ca proiectul să fie depus la Parlament chiar săptămâna viitoare,  relatează redactorul RRA,  Iulia Gherman.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 19 Aprilie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste