UPDATE Contestaţia lui Ghiţă la decizia de arestare preventivă, respinsă

Curtea de Apel Ploieşti a judecat contestaţia depusă de avocatul lui Sebastian Ghiţă la decizia Tribunalului Prahova, care a emis un nou mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele fostului deputat.

UPDATE Curtea de Apel Ploieşti a respins astăzi contestaţia depusă de avocatul lui Sebastian Ghiţă, la decizia Tribunalului Prahova care a emis un nou mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele fostului deputat. Decizia este definitivă.

Cauza s-a judecat în al cincilea dosar de corupţie în care Sebastian Ghiţă este urmarit penal de DNA. Procurorii îl acuză că pâna în anul 2012, când a fost ales în Parlament, a pretins şi primit de la reprezentanţii a două firme de software sume de bani, pentru a determina factorii decizie ai unor instituţii şi autorităţi publice să le atribuie contracte de servicii IT.

Procurorii îl acuză că, până în anul 2012, când a fost ales în parlament, a pretins şi primit de la reprezentanţii a două firme de software sume de bani pentru a determina factorii decizie ai unor instituţii şi autorităţi publice să le atribuie contracte de servicii IT. 

Fostul deputat a dispărut în decembrie anul trecut şi este dat în urmărire internaţională.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 3 Aprilie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste