6000 de susținători ai PSD au manifestat la Pitești

Localnici, oameni veniţi din mai multe localităţi ale judeţului Argeş, dar şi parlamentari şi aleşi locali ai PSD au manifestat în centrul oraşului Piteşti, în favoarea guvernului Grindeanu.

Aproximativ 6.000 de susţinători ai PSD au manifestat, aseară, în centrul oraşului Piteşti, în favoarea guvernului Grindeanu.

La acţiune au participat localnici, cărora li s-au alăturat oameni veniţi din mai multe localităţi ale judeţului Argeş, dar şi parlamentari şi aleşi locali ai PSD.

Protestul a fost paşnic şi s-a încheiat cu Hora Unirii.

La Bucureşti, a continuat, pentru a 14- a zi consecutiv, manifestaţia de la Palatul Cotroceni, de susţinere a guvernului.

Aproximativ o sută de persoane au cerut şi demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

"Să ne lase Guvernul în pace, să-şi vadă de treabă, că este cel mai bun program care a existat de la Revoluţie încoace".

"Manifestaţia care o facem aici este împotriva acestui preşedinte, care, în loc să medieze şi să împace românii între ei, ne dezbină".

"Şi în Piaţa Victoriei a continuat manifestaţia de protest. Câteva sute de persoane s-au adunat din nou, aseară, pentru a 19-a zi consecutiv, pentru a cere demisia guvernului şi reforma clasei politice".

"Nu cred că se va rezolva această situaţie cu actualul Guvern, pentru că nu au arătat nici măcar o mică remuşcare pentru deciziile pe care le-au luat".

"Ca lumea să nu mai iasă în stradă după ce s-a aşternut această neîncredere. Cred că cea mai rapidă soluţie este demisia şi instalarea unui guvern corect".

"Ne-au înşelat încrederea, iar momentul în care îţi pierzi încrederea, şi este pierdută definitiv, nu poţi să crezi nici dacă îţi spun că apa este udă", au spus protestatarii.

Amintim că, recent, Administrația Prezidențială și-a exprimat îngrijorarea cu privire la o posibilă rectificare.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 19 Februarie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste