PNL depune astăzi moţiunea de cenzură

Partidul Naţional Liberal va depune o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Grindeanu, demersul urmând să fie susţinut de USR şi PMP.

UPDATE Moţiunea de cenzură depusă de PNL şi USR, intitulată "Guvernul Grindeanu - Guvernul sfidării naţionale. Nu legalizaţi furtul în România!", va fi citită luni, 6 februarie, la ora 12:00, în plenul comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului - au decis în această seară Birourile Permanente reunite ale celor două Camere.

PNL  depune, astăzi, la Parlament, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Anunţul a fost făcut de preşedintele interimar al partidului, Raluca Turcan.

"Textul moţiunii este redactat, semnăturile sunt strânse, astăzi vom depune moţiunea de cenzură, iar tema principală a acestei moţiuni este căderea Guvernului care a fraudat încrederea opiniei publice, care şi-a salvat pielea prin legi date pentru el", a declarat Turcan, la finalul reuniunii Comisiei de reunificare a PNL.

Ea a precizat că liberalii au discutat, deja, cu paralmentari de la USR şi PMP şi vor semna în favoarea acestui document:

"Imperativul acestui moment îl reprezintă mobilizarea tuturor oamenilor de bună-credinţă, indiferent de opţiunile politice pe care le au", a afirmat Turcan.

Aseară, Guvernul a modificat Codul Penal printr-o ordonanţă de urgenţă, iar în privinţa graţierii unor pedepse, Executivul a decis să  adopte un proiect de lege ce va fi trimis în procedură de urgenţă în Parlament.
 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 1 Februarie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste