Dragnea: Victor Ponta se va afla categoric pe listele PSD la alegeri

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că Victor Ponta se încadrează în criteriile PSD adoptate la ultimul Comitet Executiv Naţional.

Fostul premier, Victor Ponta, se va afla "categoric" pe listele PSD-ului pentru alegerile parlamentare din toamnă, a precizat duminică preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Întrebat dacă Victor Ponta se încadrează în criteriile PSD adoptate la ultimul Comitet Executiv Naţional de la Vaslui, Dragnea a răspuns: "Categoric da".

"Nu exista niciun fel de dubiu din partea mea sau de ezitare. Răspunsul este 'categoric da', din toate punctele de vedere", a adăugat el, potrivit Agerpres.

Dragnea a reamintit că la Vaslui au fost stabilite criteriile care vor sta la baza alcătuirii listelor candidaţilor pentru alegerile parlamentare, între acestea fiind activitatea parlamentară, cea din teritoriu, dar şi profesionalismul.

El s-a arătat supărat în context pe acei colegi care au lipsit din parlament la voturi importante atât în plen, cât şi în comisii.

"Cel mai mult contează activitatea şi atitudinea din Parlament. Nu o spun cu răutate, o spun cu toată căldura, dar totuşi noi discutăm de un serviciu al statului care începe luni după-amiaza şi se termina miercuri după-amiaza. Or, eu cred ca aceste două zile nu reprezintă o perioada foarte grea într-o săptămână pe care să poţi să o respecţi. Şi sunt foarte supărat pe unii colegi din parlament care nu erau prezenţi în comisii (...), care nu au fost prezenţi la plen, la voturi importante", a spus preşedintele PSD.

 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 7 August 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste