Obiectivul ALDE Hunedoara: să ajungă a doua forță politică a județului

Liderul ALDE Hunedoara spune că Alianța va ajunge a doua forță politică a județului, pentru că are o echipă care apără drepturile şi libertăţile cetăţeneşti.

Obiectivul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor este să devină a doua forţă politică a judeţului până la alegerile din toamnă , spune liderul ALDE Hunedoara, Nelu Ardelean.

El a susţinut la Deva că ALDE are o echipă care face o altfel de politică.

"Avem proiecte pentru toate zonele judeţului. Vrem să facem o altfel de politică. Nu am dus o politică a atacurilor la persoană, am dus o politică pe proiecte. Suntem dispuşi să facem tot ceea ce este posibil în aşa fel încât ALDE să ajungă a doua forţă politică a judeţului şi nu numai până la alegerile din toamnă şi o vom face, pentru că echipa este o echipă care apără drepturile şi libertăţile cetăţeneşti", a spus Nelu Ardelean.

Dan Tudorache dezminte informațiile lansate de contracandidatul său

Candidatul alianţei PSD-UNPR pentru funcţia de primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, respinge ca fiind neadevărtă informaţia lansată în spaţiul public de contracandidatul său liberal Alexandru Nazare, potrivit căreia în sector ar urma să fie introdusă o taxă pentru colectarea gunoiului.

În comunicatul remis presei, Dan Tudorache face totodată un apel la candidaţi ca aceste ultime 8 zile de campanie electorală să se defăşoare "fără incidente, fără minciuni şi fără manipulări".

Gabriela Firea propune centru unic de comandă la nivelul capitalei

Candidatul Alianţei PSD-UNPR la Primăria Generală a capitalei, Gabriela Firea, anunţă că în programul său a prevăzut operaționalizarea sistemului de management al situațiilor de urgență la nivelul capitalei, astfel încât autorităţile să fie pregătite să acționeze în cazul producerii unei calamități.

În acest centru unic de comandă ar urma să se regăsească instituții cu atribuții în acest domeniu, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Municipului București la operatorii de utilități, de la Primărie și Prefectură până la Poliție și Jandarmerie , se arată într-un comunicat.

Daniel Suciu vrea să modernizeze orașul Sîngeorz-Băi

Daniel Suciu este candidatul PSD la funcţia de primar al oraşului Sîngeorz-Băi.

El este susţinut de liderul partidului, Liviu Dragnea, care spune că PSD îl va ajuta pe Daniel Suciu să modernizeze oraşul-staţiune.

"Ţin foarte mult la candidatul nostru şi eu sunt cel cre i-am sugerat acum ceva timp să candideze acolo şi cred că va fi un primar foarte bun. Mi-aş dori foarte mult ca el să fie primarul acelei localităţi pentru că are capacitatea, are viziunea, are dorinţa, determinarea, dragostea de comunitate să poată să facă o localitate pe care oamenii şi-o doresc", a susținut Livu Dragnea.

Răzvan Sava promovează tinerii

Primarul general interimar al capitalei, Răzvan Sava, candidatul PNL la Primăria Sectorului 4, i-a premiat pe elevii bucureşteni cu rezultate bune la Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu desfășurat la New York - Statele Unite.

După cum transmite redactorul nostru Atena Teognoste, Răzvan Sava a declarat că programul său electoral prevede soluţii pentru sprijinirea tinerilor.

"Este un punct în programul meu de guvernare, acela de a promova tinerii şi de a le oferi cadrul să se dezvolte şi să aplice ceea ce au învăţat în şcoală. Într-adevăr, nu sunt atractive din punct de vedere financiar, dar cine vrea să înveţe şi să abordeze acest domeniu care este un domeniu complex îi invit şi după 5 iunie îi invit să şi profeseze", a spus Răzvan Sava. 

Liviu Balint: Voi începe schimbarea de mentalități și de generații

Candidatul UNPR la funcţia de primar al oraşului sălăjean Jibou este Liviu Balint.

În cazul în care va ajunge primar el va încerca să impună o nouă conduită la nivelul administraţiei publice locale: performanţă din partea angajaţilor statului şi soluţii la problemele comunităţii,  explică Liviu Balint.

"Din prima zi a mandatului meu ca şi primar la Primăria oraşului Jibou aş începe cu schimbarea de mentalitate şi de generaţii a funcţionarului public. Funcţionarul public este şi trebuie să ştie că se află în serviciul comunităţii. Există o mare problemă la Jibou din acest punct de vedere. Un alt proiect de-al meu ar fi reabilitarea termică a tuturor locuinţelor din oraşul Jibou şi nu numai prin programe europene", a susținut Liviu Balint.

UDMR şi Forumul Democrat al Germanilor din România fac echipă pentru Satu Mare

Kereskényi Gábor este candidatul Uniunii Democrate Maghiare din România la primăria Satu Mare.

El transmite electoratului că UDMR şi Forumul Democrat al Germanilor din România sunt o echipă pentru sătmăreni.

UDMR împreună cu Forumul Democrat German reprezintă un partener pentru viitorul oraşului nostru.

"Acea campanie de la om la om pe care noi o practicăm de 26 de ani este singura soluţie de a intra în dialog cu sătmărenii. Ceea ce este important după părerea noastră este să spunem lucrurilor pe nume, pentru că în 5 iunie cea mai importantă miză este că schimbarea este nu numai o posibilitate, ci şi o necesitate", a mai spus Kereskényi Gábor. 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 26 Mai 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste