Dragnea: Victor Ponta nu trebuie să iasă din politică

Liviu Dragnea spune că Victor Ponta este un om politic "valoros şi de viitor" şi susţine că acesta nu trebuie să iasă din politică.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Piatra Neamţ, că Victor Ponta trebuie să rămână în continuare în politică şi să candideze la alegerile parlamentare.

Declaraţia liderului PSD vine în contextul anunţului făcut de Ponta că va candida pentru un mandat de parlamentar de Gorj.

"Este un anunţ firesc, am avut discuţia asta cu el, a spus că vrea să candideze şi noi vrem să candideze. Eu discut foarte des cu Victor, n-am avut ieşiri publice împreună, vom avea şi ieşiri publice împreună. Este firesc să candideze la Gorj. Victor Ponta nu trebuie să iasă din politică. Chiar dacă are o perioadă acum când e mai puţin prezent în politică, trebuie să rămână în politică. Este un om politic valoros şi de viitor. Repet, îl încurajez să meargă mai departe cu acea fundaţie şi abia aştept să fiu invitat la lansare când devine oficial, când ies actele de la instanţă", a afirmat Dragnea, citat de Agerpres.

PSD, de acord cu Legea dării în plată

PSD susţine legea dării în plată, iar eventualele puncte care avantajează injust anumite categorii pot fi excluse, a declarat, sâmbătă, la Piatra Neamţ, preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

"Am discutat în partid despre legea dării în plată, iar obiectivul nostru este foarte clar. Acea lege a avut ca ţintă grupurile de români defavorizaţi, cu venituri mici, care primesc prin această lege un ajutor serios. Dacă prin această lege se aduc avantaje nefireşti unor oameni care au desfăşurat activităţi economice şi scapă de datorii printr-un mod incorect, această parte poate fi decupată", a afirmat Dragnea.

Preşedintele PSD a spus că nu susţine propunerea liberalilor de a înfiinţa o comisie specială pentru această lege


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 16 Ianuarie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste