AUDIO Bilanţul guvernării Ponta, prezentat de Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a prezentat în această dimineaţă, bilanţul celor patru ani de mandat ai Guvernului Ponta.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, afirma că în cei aproape patru ani de guvernare, cabinetele Ponta au reuşit să îndrepte aproape toate nedreptăţile sociale din timpul guvernării PDL.

Primul guvern Ponta a preluat o economie care începea să depăşească anii de criză şi a reuşit consolidarea creşerii economice la una din cifrele cele mai mari din Uniunea Europeană, 3,7% - spunea Liviu Dragnea.

Produsul Intern Brut este în prezent de 158 de miliarde de euro, faţă de 133 de miliarde cât era în 2012.

"PIB-ul a crescut de la 133 de miliarde de euro la 158 de miliarde de euro în 2015", a precizat Dragnea.

În felul acesta, Guvernul Ponta a reuşit să aibă bani pentru a face două lucruri fundamentale: să crească puterea de cumpărare a majorităţii românilor, prin creşterea veniturilor şi reducerea taxelor şi să încurajeze mediul de afaceri prin măsuri corecte incluse în Codul fiscal, reduceri de impozite şi taxe. 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a referit şi la realizările din diferite domenii. În educaţie s-au investit peste 250 de milioane de euro în infrastructura şcolară, în sănătate au fost redeschise spitale, iar în privinţa absorbţiei fondurilor europene, gradul a crescut la 39%, faţă de 15% cât era în 2012.

Liviu Dragnea a ţinut să le mulţumească tuturor miniştrilor şi în special lui Victor Ponta, despre care a afirmat că este cel mai bun premier pe care l-a avut România, mai menţionează reporterul RRA.

AUDIO Liviu Dragnea


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 16 Noiembrie 2015
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste