PSD va decide susținerea Cabinetului Cioloș în funcție de prestația fiecărui ministru

Liviu Dragnea susține că parlamentarii PSD vor avea o atitudine corectă, dar vor decide susținerea față de Guvernul lui Cioloș în funcție de prestația fiecărui ministru.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că a avut o discuţie seriosă despre ceea ce vrea să facă Dacian Cioloş.

"A fost o discuţie serioasă despre ceea ce vrea să facă premierul desemnat(...). Noi am prezentat un pachet de obiective imediate şi pentru anul viitor, pachet pe care l-am prezentat şi preşedintelui Iohannis şi de care sperăm că va ţine cont", a spus Liviu Dragnea, după întâlnirea cu premierul desemnat, Dacian Cioloș.

PSD va hotărî dacă va susține Cabinetul Cioloș în funcție de prestația fiecărui minisitru.

"I-am spus că colegii noştri din partid vor avea o atitudine corectă, dar vor fi foarte atenţi la prestaţia fiecărui ministru", a mai spus Liviu Dragnea, adăugând că în funcţie de prestaţia fiecărui ministru PSD va lua o decizie privind votul de încredere.

"Nu am văzut o dorință de a procerda la epurări"

Liviu Dragnea a declarat că nu a văzut la premierul desemnat "o dorință de a procerda la epurări".

"Am vorbit de asemenea despre o reformă a fucției publice. Cei de la PNL au spus că trebuie depolitizată administrația. I-am spus că, dacă tot cer, poate începe cu membrii PNL și PDL care au fost păstrați în funcții de guvernările noastre. Prefecții si subprefecții nu sunt membri de partid, sunt funcționari publici. (...) N-am văzut la dl Ciolos o dorință de a proceda la epurari (...) Mi-a spus că nu intentionează să înceapă o acțtiune brutală de schimbare a administrației (...) Se pare că va opta pentru varianta moderata în administrație", a spus Dragnea.

Premierul desemnat Dacian Cioloş a discutat cu liderii partidelor politice pentru a vedea pe ce sprijin parlamentar poate conta cabinetul pe care îl formează.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 11 Noiembrie 2015
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste