După caniculă vin ploile

Prognoza meteo 17 august anunță că vremea se va schimba în majoritatea regiunilor din țară.

Luni sunt așteptate precipitații însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Prognoza meteo 17 august estimează că temperaturile vor scădea semnificativ, față de zilele anterioare, în majoritatea regiunilor din țară.

Vremea rămâne destul de călduroasă în partea de sud-est a teritoriului.  

După cum anunță prognoza meteo 17 august, ploile vor începe în Banat și Oltenia și se vor extinde treptat și în restul regiunilor, maximele vor fi sub valorile normale pentru a

INFORMARE METEOROLOGICĂ

        În intervalul menţionat instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în toată ţara şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor avea şi aspect de vijelie. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în 24 de ore se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp şi pe arii restrânse, îndeosebi în zonele de deal şi de munte, 35...40 l/mp. Vor fi şi căderi de grindină.

      Notă: În Dobrogea manifestări ale instabilităţii atmosferice îşi vor face apariţia din noaptea de luni spre marţi (17/18 august).

 
În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

 

Harta ANM

                                         

www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 17 August 2015
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste