Atribuţiile lui Radu Mazăre, preluate de viceprimarul Constanţei

Aflat în arest preventiv, Radu Mazăre a fost suspendat prin ordinul prefectului din funcţia de primar al Constanţei, pe care o ocupa de 15 ani.

Viceprimarul oraşului Constanţa Decebal Făgădău preia de astăzi atribuţiile primarului după suspendarea lui Radu Mazăre, care a fost arestat preventiv joia trecută.

Preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa, Decebal Făgădău, a fost votat de 24 din cei 25 de consilieri locali, transmite  corespondentul RRA, Mona Constantinescu.

Radu Mazăre a fost suspendat ieri prin ordinul prefectului din funcţia de primar al Constanţei, pe care o ocupa de 15 ani.

Ordinul este valabil până la încetarea arestului preventiv şi poate fi atacat în instanţă.   

Radu Mazăre a fost arestat preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită 9 milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii şi respectiv câştigarea unei licitaţii.

Pe 20 martie, când a fost audiat la DNA Constanţa, Radu Mazăre declara că se va retrage curând din administraţia publică locală, după ce în urmă cu o zi renunţase la funcţiile de conducere din PSD.

"Nu mai vreau, nu mai îmi trebuie. Nu contează ce vrea poporul, pentru că am şi eu şi familia mea şi prietenii mei dreptul să trăim. Nu mai pot să mă ocup de oraş", spunea la aceea dată, edilul Constanţei.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 7 Aprilie 2015
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste