Radu Mazăre, arestat preventiv

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis azi arestarea preventivă pentru 30 de zile a primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre.

Amintim că primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre s-a prezentat ieri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde s-a judecat contestaţia DNA la decizia instanţei de a-l lăsa liber pe primar, într-un dosar în care acesta este cercetat pentru luare de mită, informează Agerpres.

Întrebat de jurnalişti dacă el ar face, în anumite condiţii, denunţuri la DNA, Radu Mazăre a răspuns:

"Eu nu sunt turnător. Eu, structural, ca om, nu fac parte din cei 3 milioane de turnători, despre care vorbea Băsescu că le-a predat dosarele de colo-colo. Eu sunt bărbat", a răspuns Mazăre.

Acesta a negat din nou acuzaţiile procurorilor că ar fi primit mită sub forma unor contracte de publicitate acordate de diverse firme televiziunii Neptun TV, arătând că el nu putea controla această televiziune, deoarece a deţinut doar 7% din acţiuni pe care le-a şi vândut în anul 2002, menţionează sursa citată.

Pe 20 martie, când a fost din nou audiat la DNA Constanţa, Radu Mazăre declara că se va retrage curând din administraţia publică locală, după ce în urmă cu o zi renunţase la funcţiile de conducere din PSD.

"Nu mai vreau, nu mai îmi trebuie. Nu contează ce vrea poporul, pentru că am şi eu şi familia mea şi prietenii mei dreptul să trăim. Nu mai pot să mă ocup de oraş", spunea la aceea dată, edilul Constanţei.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 2 Aprilie 2015
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste