Băsescu: 14.000 de membri s-au înscris în PMP

Traian Băsescu susține că PMP este foarte determinat să-şi consolideze organizaţiile teritoriale şi să se pregătească pentru alegerile din 2016.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat astăzi că în Partidul Mişcarea Populară s-au înscris în ultima lună circa 14.000 de noi membri.

"Am vrut să mă întâlnesc şi cu lideri ai PMP din teritoriu. Astăzi au avut CEN-ul (Consiliul Executiv Naţional - n.r.) şi am avut o discuţie care mi-a plăcut. Partidul este foarte determinat să-şi consolideze organizaţiile teritoriale şi să se pregătească pentru alegerile din 2016. Cred că este mai mult entuziasm ca oricând în partid. Au făcut, din nou, analiza conferinţelor judeţene de la Neamţ, Tulcea, Argeş şi Maramureş, care au fost conferinţe foarte bune, cu o participare foarte bună. Şi ce e îmbucurător, ce aflu de la preşedinţii de organizaţii, foarte mulţi oameni care nu au făcut niciodată politică. Mi-au arătat scriptele centralizatoare din organizaţii şi în ultimele 30 de zile s-au înscris circa 14 mii de membri noi în partid", a declarat fostul preşedinte.

El s-a arătat optimist în ceea ce priveşte evoluţia politică a PMP, partid care are o şansă bună, în opinia lui Traian Băsescu.

Declaraţia a fost făcută la sediul PMP, unde Traian Băsescu are un birou de lucru.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 2 Martie 2015
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste