Obiectivul PMP: câştigarea alegerilor parlamentare şi Traian Băsescu premier

Obiectivul Partidului Mişcarea Populară este ca, în parteneriat cu Traian Băsescu, să câştige viitoarele alegeri parlamentare şi să dea României cel mai competent prim-ministru, în persoana acestuia.

Declaraţia îi aparţine secretarul general al formaţiunii, Dorel Constantin Onaca, şi a fost făcută, sâmbătă, la Piteşti.

"Domnul presedinte este initatorul şi fondatorul sub acoperire al acestui partid. Aşa că dânsul este partenerul nostru, al PMP şi împreună vom crea această miscare politică puternică care anul viitorul va oferi cel mai competent prim-ministru al României."

De asemenea, la Baia Mare, a avut loc, tot sâmbătă, prima Conferinţă Judeţeană a PMP Maramureş.

Preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac, a declarat, cu această ocazie, că Partidul Mişcarea Populară trebuie să se clădească pe responsabilitatea fiecărui membru.

"Acum, când nu există niciun fel de presiune, decât acea responsabilitate care ne revine tuturor membrilor, de a clădi acest partid, exact aşa cum trebuie să fie un partid democratic, un partid de dreapta, un partid care să creadă în statul de drept, să-l susţină, un partid care să ştie că politicienii trebuie să respecte justiţia şi nu să fugă de ea, un partid care crede că clasa de mijloc trebuie respectată şi încurajată, un partid care crede în faptul că România poate renaşte doar prin implicarea românilor", a spus Tomac.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 1 Martie 2015
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste